EXPLORA ELS APARTAMENTS

Feel at Sants Apartments Barcelona disposa de diferents apartaments completament renovats i decorats amb un estil modern i amb tons càlids completament equipats amb tot el necessari per fer-li sentir com a casa. Al edifici trobarem apartaments de una i dos habitacions, la gran majoria amb balcó exterior. 

Aquest establiment és perfecte per parelles, famílies i amics. Si ve per feina trobarà la nostra ubicació excel·lent ja que a només 10 minuts caminant  es troba l'Estació de Sants, una de les estacions més importants de tren i rodalies de la ciutat.

Trobarà Plaça Espanya a 15 minuts caminant, el Camp Nou a 20 minuts,  la Fira de Barcelona Gran Via està a 10 minuts en taxi, la Fira de Barcelona Montjuïc està a 15 minuts caminant i la Ciutat de la Justicia a 8 minuts en taxi o bé a 20 minuts caminant.

Els nostres apartaments estàn siutuats a 100 metres de la parada de metro Plaça de Sants (L1, L5) a només una parada de metro de l'Estació de Sants. Ademés d'estar ubicats al carrer comercial més llarg d'Europa on podrà trobar una gran varietat de, bars, restaurants i supermercats.

VIU BARCELONA

EXPLORA LA CIUTAT

Montjuïc

 Barcelona té un entorn fabulós, com Montjuïc. Aquesta muntanya té moltes coses que oferir, com el museu MNAC, les Fonts Màgiques, el Castell de Montjuïc a més d'una vista meravellosa de Barcelona. 

Platges

Barcelona és sinònim de mar. Si li agrada navegar, practicar esports aquàtics o simplement relaxar-se al mar, Barcelona li ofereix tot tipus de serveis i instal·lacions perquè pugui gaudir de les seves activitats preferides mentre admira la costa i les platges de la ciutat.

Modernisme

Barcelona és la capital del modernisme, trobarà moltes obres arquitectòniques d'aquest moviment artístic caminant pels carrers de la ciutat. Trobareu a pel carrer roses vermelles que indiquen la ruta del modernisme.

DIRECCIÓN

C/ Sants 137, 08028 Barcelona

CONTACTO

feelatsants@gmail.com

Tel: +34 628 12 10 91

Feel at Sants®Apartments

© 2022 by Feel at Sants®Apartments

ACEPTAMOS

Número de licencias: HUTB-012133 /HUTB-012134 /HUTB-012135 /HUTB-012136 /HUTB-012137 /HUTB-012138